Qui soc?

Em presento,

El meu nom és Gontran, nascut de pares francesos l’any 1989, a prop de París. Amb tres anys els meus genitors s’instal·laren a Catalunya, on he passat gairebé tota la meva vida.

De ben petit, sempre he sentit certes inquietuds, les quals m’han permès desenvolupar la imaginació. Aquest impuls sempre s’ha plasmat amb qualsevol dels mitjans que tenia a disposició; dibuix, escriptura, música, escultura, joc, actuant…

Vaig cursar estudis de Disseny de Producte a Eina, Escola de Disseny i Art (Barcelona), on vaig adquirir coneixements tècnics, teòrics i pràctics sobre el llarg procés que existeix entre una idea, i un producte, objecte o obra acabada.

Després d’una etapa en el món laboral del disseny de producte i disseny industrial, realitzant que se’m feia petit, vaig decidir obrir un nou camí propi cap a la creació, sense posar-me límits: Tocant una mica de tot, des de la música, passant pel dibuix, la fotografia, la creació multimèdia o l’escultura… exploro els límits de la creativitat i la realització.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s